email

Att renovera ett badrum kan vara en besvärlig och tuff resa.

Därför strävar vi efter att du som kund ska känna dig trygg under hela processen – från offertmötet till återlämnande av dina nycklar.

Ditt hem är vår arbetsplats och det innebär att det är ett stort ansvar vi blir anförtrodda med, och det förtroendet ämnar vi förvalta med högsta varsamhet. Våra projekt- och arbetsledare arbetar ständigt med att hålla våra kunder uppdaterad om hur projektet fortlöper för att säkerställa att du är riktigt nöjd med ditt nya badrum.

Alla som arbetar med badrumsrenovering på Edelkrantz har lång och väl dokumenterad erfarenhet av att renovera badrum. Vi har givetvis nödvändiga behörigheter och certifieringar som krävs för att renovera badrum, och vi följer rådande branschregel för att renovera badrum, WC eller tvättstugor.

Planerar du att renovera ditt badrum och behöver en offert? Kontakta oss redan idag och boka in ett kostnadsfritt hembesök.Är du intresserad av vad en badrumsrenovering i Stockholm kostar? Då kan du läsa denna artikel för att få dina frågor besvarade.