email

Att renovera privatbostäder är något vi kan!

Oavsett om du ska genomföra en badrumsrenovering, renovera ditt kök, måla om din bostad, lägga ett nytt golv eller kanske bygga en bastu så hjälper vi dig gärna med detta!

God planering och tydliga förutsättningar vet vi med erfarenhet är två viktiga saker att få rätt. Därför träffas vi på ett platsbesök för att få höra dina idéer och tankar för att vi ska kunna ta fram en tydlig offert. Den ligger alltid till grund för allt vi gör åt dig, och om något oförutsett uppstår kommer våra arbetsledare påkalla din uppmärksamhet för att hitta en väg framåt. Allt för att du ska slippa oroa dig för oförutsedda kostnader och tidstillägg.

Oavsett om du ska renovera en lägenhet, ett hus eller villa så kan vi hjälpa dig. Hos oss får du kompetenta hantverkare, duktiga arbetsledare och ett gäng som arbetar stenhårt för att göra ditt hem så bra som möjligt.

I vårt kontaktnät har vi duktiga arkitekter, konstruktörer, materialleverantörer för att ditt projekt ska kunna utföras så enkelt som möjligt.

Vi får ofta frågan - Vad kostar det att renovera? Om du är nyfiken på det, kan vi rekommendera denna artikel som besvarar just den frågan.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din renovering.